Kerkdiensten vanaf 6 juni 2021.

Vanaf 6 juni a.s. gaan de kerkdiensten weer door met bezoekers. Er zijn 30 bezoekers welkom.
Elke dienst is bovendien te volgen via Kerkdienst Gemist of Youtube.
Voor actuele informatie kunt u onze website, www.pkgw.nl, raadplegen.

Nog even de coronaregels op een rij, zodat we alles zo veilig mogelijk laten verlopen:

• U dient zich van tevoren aan te melden bij de scriba via de mail, scriba@pkgw.nl

Dit is mogelijk van maandag tot en met vrijdag 17.00 uur voorafgaande aan de te bezoeken kerkdienst.

• Voor we de kerk binnen gaan dragen we een goed sluitend mond/neuskapje.

• We gaan de kerk binnen door de deur van de oude pastorie en lopen direct met jas/mantel nog aan de koffieruimte binnen (tijdens en voorafgaand aan de dienst wordt er geventileerd)

• Op een statafel staat antiseptische gel die u dient te gebruiken om uw handen te ontsmetten.

• U loopt direct door richting kerkzaal; indien gewenst neemt u een Liedboek mee.

• De dienstdoende koster zal u naar een plaats begeleiden, wat mogelijk niet uw vaste plaats is, maar wel op afstand van 1,5 meter van de overige kerkgangers.

• U mag als u zit uw mond/neus kapje weer afdoen.

• Er wordt niet meegezongen.

• Vóór het verlaten van de kerk doet u uw mond/neus kapje weer op en wacht u op de aanwijzingen van de diaken van dienst. (Linker rij stoelen eerst, dan de rechter rij stoelen en zo verder naar de banken achterin werkend, hierbij altijd een afstand van uw voorganger van 1,5 meter houdend.)

• Als u buiten bent dient u, met uw mond/neuskapje nog op, een minimale afstand van 1,5 meter van elkaar aan te houden.

• Tenslotte verlaat u het terrein en wensen wij u een behouden thuiskomst.

Een laatste opmerking.

Nu de diensten weer beginnen, stopt de Open Kerk op de woensdagmiddag per direct.