Maatregelen n.a.v. Coronavirus Maatregelen n.a.v. Coronavirus
Omdat vanaf 7 juni de kerkdiensten in onze kerk weer beginnen, wordt u verzocht zich hiervoor aan te melden bij de scriba. Dit kan per mail, scriba@pkgw.nl, of telefonisch, 0164-614410. Daarvoor krijgt u de gelegenheid van maandag tot en met vrijdag 17.00 uur.

U komt het gebouw binnen door de ingang die direct toegang geeft tot de kerkzaal. Dit is dus een andere ingang dan gebruikelijk. Jassen en tassen e.d. houdt u bij u.
Wilt u, als u buiten moet wachten totdat u naar binnen kunt, te allen tijde de anderhalve meter afstand in acht nemen? Kerkgangers die in hetzelfde huis wonen kunnen bij elkaar staan.
Als u aan de kerkdienst deelneemt, wordt u door een begeleider een zitplaats aangewezen.
U wordt verzocht zo weinig mogelijk gebruik te maken van het toilet. En de kerkenraad raadt u aan om, zo mogelijk, uw eigen Liedboek mee te brengen.  Ook wordt gebruik gemaakt van de beamer. En als de techniek ons niet in de steek laat, zijn we ook online op onze facebookpagina.
Volg ten alle tijde de aanwijzingen van de ouderling van dienst op. Samen krijgen we corona onder controle!

Fijn dat je onze website bezoekt.

Waarschijnlijk kom je hier als lid van onze kerkgemeenschap, maar misschien ben je hier als gast. Mogelijk ben je op zoek naar een plek waar  je gastvrij wordt ontvangen; waar je vrij over allerlei belangrijke dingen van het leven kunt praten.

Sta je voor verrassingen of heb je vragen over leven en/of geloof? Voel je bij ons van harte welkom voor een persoonlijk gesprek of bij de activiteiten die we organiseren.

Het adres van God staat niet op deze site, maar Hij laat zich wel vinden. Om hem op het spoor te komen, worden er veel activiteiten binnen onze gemeente ontplooid. Al deze activiteiten en de mensen die daarbij betrokken zijn, treft u aan op deze site. In de Protestantse Gemeente Woensdrecht zijn mensen op allerlei terreinen actief; een passende gesprekspartner is zo gevonden.

Onze thuisbasis is het kleine intieme kerkje aan de Dorpsstraat 10 te Ossendrecht. Daar bent u van harte welkom op elke zondagochtend vanaf 9:45 uur in onze reguliere diensten. Stap gerust eens binnen, of begin gewoon: met een telefoontje of e-mailtje!

datum en tijdstip 20-09-2020 om 9:45 uur

1. Vredesweek [PAX]