Boekenmarkt
Op 15 februari houden we weer een boekenmarkt  in de Oude Pastorie
van ons kerkgebouw te Ossendrecht. Ook zullen we voor de laatste keer
de overgebleven modelautootjes te koop aan bieden.
Maar,  we hebben ook een redelijk grote  hoeveelheid cd s en dvd s. Wellicht zit er iets tussen wat u
aanstaat. De prijs zal hoogst waarschijnlijk geen belemmering zijn.
Na een jaar of tien trouwe dienst moet onze voorzitter helaas afhaken,wegens onwillige benen. Hartelijk dank voor je inzet
al die jaren. Gelukkig hebben twee andere dames zich aangemeld om te helpen.
Tot nu toe ging de opbrengst naar een diaconaal doel waar een gemeentelid achter stond en zorg voor droeg.
De laatste keer was het voor naschoolse opvang op St Maarten en daarvoor voor een schoolproject in Gambia.
De komende twee jaar gaat de opbrengst naar de algemene middelen van de kerk, ook een prima doel.
Als u boeken wilt inleveren, dan kan dat op vrijdag 14 februari, zo tussen 13.30 en 15.00 en natuurlijk ook op
zaterdag de 15e. Mocht dat allemaal niet passen, belt u dan even met 673069, of stuur een email naar uilenspiegel@solcon.nl.
Dan kunnen we iets anders afspreken.
De boekenmarkt is open van 11.00 tot  15.30 en we hopen dat velen van u komen.

Een van de kerntaken van onze gemeente dat wij in contact willen staan met onze gemeenteleden en met degenen die zich met ons verbonden voelen. Vandaar dat wij met enige regelmaat u op de hoogte willen houden van nieuwsfeiten binnen onze gemeenten. Dit doen wij onder andere middels het versturen van nieuwsbrieven. Door het invullen van uw e-mailadres zult u voortaan de nieuwbrieven ontvangen. Uw e-mailadres zal alleen gebruikt worden voor kerkcorrespondentie en niet voor andere zaken en niet worden verstrekt aan derden. Uw privacy is gewaarborgd, zie hiervoor onze privacyverklaring.

Aanmelden voor onze nieuwsbrief

E-mailadres:

datum en tijdstip 29-01-2020 om uiterlijk om 20:00 uur

Dienst van verbintenis en intrede.
datum en tijdstip 02-02-2020 om 10:00 uur

datum en tijdstip 02-02-2020 om 9:45 uur
De liturgie van de kerkdienst vindt u door op deze link te klikken.

1. Diakonie [KIA}
2. Pastoraat en Eredienstmeer details