Nieuwe aanwijzingen en momenten van gebed.
Vanwege de nieuwe aanwijzingen van de regering is bekend gemaakt, dat publieke liturgische vieringen zijn afgelast tot en met Pinksteren (Tweede Pinksterdag 1 juni).

Kerkelijke uitvaarten en kerkelijke huwelijken mogen doorgang vinden binnen de regels die hiervoor zullen gelden.

Elke woensdagavond luiden van 19.00 – 19.15 uur de kerkklokken van alle kerkgenootschappen: om ons op te roepen tot eensgezind  gebed. U bent van harte uitgenodigd om thuis aan te sluiten bij dit gebedsmoment, waarin Christenen van alle kerken één van hart bidden tot de Ene Heer die heeft beloofd dat Hij met ons zal zijn tot het einde der tijden.

Woensdagmiddag:
Paus Franciscus heeft alle Christenen van alle kerken opgeroepen om dagelijks het Onze Vader te bidden, het gebed dat Jezus ons geschonken heeft, heel bijzonder wordt dit gevraagd voor aanstaande woensdag 25 maart. Dan is de uitdrukkelijke uitnodiging om op het middaguur het Onze Vader te bidden als leden van alle christelijke kerkgenootschappen.

Onze Vader die in de hemel zijt,
uw Naam worde geheiligd,
uw Rijk kome,
uw wil geschiede op aarde,
zoals in de hemel,
geef ons heden ons dagelijks brood
en vergeef ons onze schulden,
zoals ook wij vergeven aan onze schuldenaren
en breng ons niet in beproeving,
maar verlos ons van het kwade.
Want van U is het koninkrijk
en de kracht en de heerlijkheid
in eeuwigheid.
Amen.