Informatie over komende kerkdiensten.
Hieronder vindt u informatie over komende kerkdiensten.

Op zondag 5 april om 9.45 uur preekt Ds Lolkema  in onze kerk in Ossendrecht. De dienst is te beluisteren via kerkdienstgemist .

Door maatregelen vanwege het corona-virus kunt u (jij) momenteel alleen online kerkdiensten meevieren. Afgelopen zondag waren we in de kerk met vier personen: onze organiste, twee ouderlingen (van wie Wolter Smit ook als koster) en ondergetekende. Komende zondag leid ik de kerkdienst in de Ontmoetingskerk te Bergen op Zoom en dan is er in onze kerk geen dienst. U kunt de dienst meevieren via www.kerkomroep.nl. We beginnen om TIEN uur. Kerkomroep.nl mag zich momenteel in zeer grote belangstelling verheugen. Zo veel dat het geheel soms vastloopt. En dan lukt het u misschien (zoals op 22 maart) pas later om in te loggen. Maar geef niet op! De diensten in de Stille Week zullen ook samen met de PG Bergen op Zoom worden gevierd. Meer daarover leest u in de Nieuwsbrief die eind deze week wordt verstuurd. We moeten in deze weken/maanden creatief zijn en dat proberen we dan ook…
En als u/je het vreemd begint te vinden dat u niets in de collectezak hoeft te stoppen: iets overmaken kan ook! Rekeningnummer NL37ABNA0427801516 tnv Prot. Gemeente Woensdrecht.

Avondgebed: woensdagavond 1 april 19.15 uur
Als de klok van hoop en troost van onze kerk vanaf 19 uur heeft geluid en het weer stil is, houden we een extra meditatief moment in de Ontmoetingskerk Bergen op Zoom, midden in de week. Een moment van rust, nu in deze weken allerlei ‘heftige’ berichten bij ons binnen komen.
U bent welkom. Maar, zoals u weet, momenteel helaas alleen via internet: www.kerkomroep.nl. Ongeveer een kwartier van bezinning, woensdagavond om kwart over zeven.

Geen computer
Misschien kent u gemeenteleden die niet beschikken over een computer. Als het kan, print dan aub deze Nieuwsbrief uit en stop hem op het betreffende adres door de brievenbus. De ontvanger zal u vast en zeker dankbaar zijn. Om onze minister-president te citeren: Let een beetje op elkaar. Ik reken op u!
(W. Lolkema.)

datum en tijdstip 20-09-2020 om 9:45 uur