Protestantse Kerk in Nederland
Protestantse Gemeente Woensdrecht
 
 
Informatie over komende kerkdiensten.
Hieronder vindt u informatie over komende kerkdiensten. 

Op zondag 5 april om 9.45 uur preekt Ds Lolkema  in onze kerk in Ossendrecht. De dienst is te beluisteren via kerkdienstgemist .

 
Kerkdienst
Door maatregelen vanwege het corona-virus kunt u (jij) momenteel alleen online kerkdiensten meevieren. Afgelopen zondag waren we in de kerk met vier personen: onze organiste, twee ouderlingen (van wie Wolter Smit ook als koster) en ondergetekende. Komende zondag leid ik de kerkdienst in de Ontmoetingskerk te Bergen op Zoom en dan is er in onze kerk geen dienst. U kunt de dienst meevieren via www.kerkomroep.nl. We beginnen om TIEN uur. Kerkomroep.nl mag zich momenteel in zeer grote belangstelling verheugen. Zo veel dat het geheel soms vastloopt. En dan lukt het u misschien (zoals op 22 maart) pas later om in te loggen. Maar geef niet op! De diensten in de Stille Week zullen ook samen met de PG Bergen op Zoom worden gevierd. Meer daarover leest u in de Nieuwsbrief die eind deze week wordt verstuurd. We moeten in deze weken/maanden creatief zijn en dat proberen we dan ook… 
En als u/je het vreemd begint te vinden dat u niets in de collectezak hoeft te stoppen: iets overmaken kan ook! Rekeningnummer NL37ABNA0427801516 tnv Prot. Gemeente Woensdrecht.

Avondgebed: woensdagavond 1 april 19.15 uur
Als de klok van hoop en troost van onze kerk vanaf 19 uur heeft geluid en het weer stil is, houden we een extra meditatief moment in de Ontmoetingskerk Bergen op Zoom, midden in de week. Een moment van rust, nu in deze weken allerlei ‘heftige’ berichten bij ons binnen komen.
U bent welkom. Maar, zoals u weet, momenteel helaas alleen via internet: www.kerkomroep.nl. Ongeveer een kwartier van bezinning, woensdagavond om kwart over zeven.

Geen computer
Misschien kent u gemeenteleden die niet beschikken over een computer. Als het kan, print dan aub deze Nieuwsbrief uit en stop hem op het betreffende adres door de brievenbus. De ontvanger zal u vast en zeker dankbaar zijn. Om onze minister-president te citeren: Let een beetje op elkaar. Ik reken op u!
(W. Lolkema.)

 
 
 

Inloggen


 

Kerkdienst
datum en tijdstip 03-07-2022 om 9:45 uur
Collecten:
1. ZWO
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouwmeer details

Inleveren kopij Rond de Kerken.
datum en tijdstip 08-07-2022 om uiterlijk om 20:00 uur
meer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 10-07-2022 om 9:45 uur
Collecten:
1. Diaconie
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouwmeer details

Kerkdienst
datum en tijdstip 17-07-2022 om 9:45 uur
Collecten:
1. ZWO
2. Pastoraat en Eredienst
3. Kosten klein onderhoud kerkgebouwmeer details

 
Eredienst:
Elke zondag om 9:45 uur
Laatst bekende uitzending
Volg ons op facebook

Adres Kerkgebouw:
[tevens postadres]
Dorpsstraat 10
4641 HW Ossendrecht
scriba@pkgw.nl
tel.nr.: kerk 0164-67 29 91

Algemeen bankrekeningnummer:
NL09 INGB 0005 6285 74
 
Privacyverklaring
Klik hier voor onze privacyverklaring
 
Auto ophaaldienst:
Wie graag naar de kerk wil, maar niet meer makkelijk loopt of fietst of geen auto rijdt, kan bellen met Hans den Daas, tel. 0164-769087. 
 
 
Protestantsekerk.net is een samenwerking tussen de dienstenorganisatie van de Protestantse Kerk in Nederland en Human Content Mediaproducties B.V.