Kinderwerk boekje Pasen 2020
Welkom! Aan alle kinderen en jeugd van onze kerk.
Maar ook welkom aan vaders/moeders, oma's/opa's en anderen.

Niet naar school, geen geknuffel met opa en oma, geen feestjes meer en ook niet meer naar de kerk, geen kindernevendienst. Voor iedereen allemaal vreemd en raar. Zeker in deze mooie tijd van Pasen, het mooiste Christelijke feest. Waarin we gedenken dat Jezus zich opoffert aan het kruis, en daarna vieren dat hij weer opstaat. Het overwinnen van de dood, zodat je niet meer bang hoeft te zijn. Het opstaan uit de dood en het licht weer vieren.
In deze tijd hebben we allemaal angst en dan is het juist fijn als we ons vast mogen houden aan het licht. Wij hopen dat jullie met elkaar dit mooie Paasfeest vieren, de online kerkdiensten met elkaar beluisteren en er zijn voor elkaar.
Speciaal voor het lange Paasweekend hebben wij dit krantje vol met leuke werkbladen, verhalen, een gebed om met elkaar te bidden. Om zo de kindernevendienst naar jullie thuis te brengen.
Het werkboekje kun je hier downloaden.

Veel plezier en een zalig mooi Pasen gewenst,
Groetjes van de kindernevendienst