Uitzending kerkdiensten vanuit onze kerk te Ossendrecht
Beste mensen,

Achter de schermen wordt druk gewerkt om de diensten vanuit onze kerk te Ossendrecht online te krijgen met beeld en geluid. Afgelopen zondag hebben we twee proeven gedaan. Enerzijds om de kerkdienst live uit te zenden via Faceboek, anderzijds om de dienst achteraf te plaatsen op youtube.
Live uitzenden via facebook is gelukt.............. althans bijna gelukt. Hoewel ik dacht dat de opname gestart was, vergat ik de knop in te drukken om "live" te gaan. Je moet het maar weten. Het was voor mij ook de eerste keer op dit te doen. Pas na de preek kwam ik daarachter, met als gevolg dat alleen de laatste 20 minuten van de dienst zijn uitgezonden. Dit stuk is terug te zien door op de volgende link te klikken:

Wel is het gelukt om een opname te maken via de beveilingscamer. Daardoor kunt u de gehele dienst terug te kijken via youtube, zie: https://www.youtube.com/watch?v=DvHhk1oQZAo&feature=youtu.be.

Helaas kunt u door de coronamaatregelen niet naar de kerk komen, maar we proberen op deze manier de kerk naar u te laten komen. Natuurlijk kunt u ook altijd terugluisteren via kerkdienstgemist.nl.

De volgende uitzending vanuit onze kerk is op 17 mei a.s. We zullen u t.z.t. op de hoogte houden hoe u de dienst met ons kunt meevieren. Als u vragen hebt, dan kunt u contact met mij opnemen.

Hartelijke groet
Kees Colpaart