Help een stille coronaramp voorkomen.

Corona: een ramp van ongekende omvang. In veel landen in Azië en Afrika lijkt het aantal besmettingen beperkt. Tegelijkertijd voltrekt zich daar een ramp die veel grotere gevolgen kan hebben. Door verplichte lockdowns hebben mensen nu geen werk, geen inkomen, geen eten. Er is onvoldoende gezondheidszorg. Ziekte, honger en dood dreigen.
We want food! Dat schreeuwen kinderen naar de politie die in Zuid-Afrika de orde probeert te handhaven. En een predikant in Rwanda zegt: We verdelen het voedsel maar we hebben niet genoeg voor iedereen.
Kerk in Actie volgt de situatie in deze landen en probeert te helpen. Niet alleen in Rwanda en Zuid-Afrika maar ook in Indonesië, Moldavië, Colombia en het Midden-Oosten. Men ondersteunt kerken die opstaan zodat mensen niet omkomen.
U kunt Kerk in Actie helpen om te helpen. Tijdens onze regionale Pinksterdienst op 31 mei in Halsteren (aanvang tien uur, uitgezonden via ZuidWest-tv) zal er aandacht zijn voor de collecte voor dit doel.
U kunt uw bijdrage overmaken op het bankrekeningnummer van uw eigen plaatselijke diaconie onder vermelding van Pinkstercollecte KiA
Doe dit voor of tijdens de Pinksterdagen!
Mogen wij op u en jou rekenen?
Uw diaconie.

datum en tijdstip 05-07-2020 om 9:45 uur