nieuwsbrief 29-9-2020

Protestantse Gemeente te Woensdrecht

Beste gemeenteleden.

Bericht van overlijden

Op maandagochtend 28 september is in Mariahove te Ossendrecht van ons heengegaan: dhr. Hendrik Dirk Griffioen, in de leeftijd van 89 jaar. We gedenken hem dankbaar en met veel respect. En we wensen alle direct-betrokkenen veel sterkte en Gods nabijheid toe.

De uitvaartdienst is a.s. vrijdagmorgen 2 oktober om half elf in de RK Sint Gertrudiskerk in Ossendrecht, gevolgd door de begrafenis op Ter Duinen. Uiteraard geldt hier een maximaal aantal kerkgangers en zijn de zitplaatsen allereerst voor genodigden.

Een kaartje: kleine moeite!

++ Op dinsdag 15 september is mw. J.M. van der Plasse (Ossendrecht) lelijk gevallen. Haar revalidatie zal naar verwachting enkele maanden in beslag nemen. Daarom heeft haar dochter Els, wonend in Leidschendam, kunnen regelen dat haar moeder dààr kan revalideren. Zodoende is mw. Van der Plasse inmiddels verhuisd naar: Woonzorgcentrum Prinsenhof, Gr. Juliana van Stolberglaan 1, 2263 AA Leidschendam. Afdeling Oranjestein, Kamer 2.44. We wensen haar veel sterkte en geduld.

Een kaartje van u of jou is vast zeer welkom!

++ Op donderdag 17 september maakte onze organist/cantor Karel Smagge (Woensdrecht) een ernstige val. Hij is opgenomen in Bravis-Roosendaal, kamer 4B-22. Ook hem en zijn partner mw. Dorry Zaaijer wensen we veel sterkte. Adres van het Bravis-ziekenhuis: Boerhavelaan 25, 4708 AE Roosendaal.

Helaas GEEN Avondmaal op zondag 4 oktober

In Rond de Kerken die op 1 oktober verschijnt kunt u lezen dat we bezig zijn om uit te denken hoe we in deze coronatijd in onze kerk a.s. zondag het Heilig Avondmaal kunnen vieren. Tot onze grote spijt hebben we gisteravond, nav de ‘persco’ van premier Rutte en minister De Jonge, moeten besluiten om op 4 oktober géén Avondmaal te vieren. Nu het virus weer is opgelaaid en maatregelen zijn aangescherpt nemen we liever geen enkel risico. Vertrouwend op de komst van (ooit) betere tijden…

Natuurlijk ben je / bent u op zondagmorgen 4 oktober wèl hartelijk welkom in onze kerkdienst, aanvang kwart voor tien. (Wel ajb even aanmelden bij onze scriba mw. Ch. Statema, tel. 61 44 10)

Een hartelijke groet. W. Lolkema, 29 september 2020.

datum en tijdstip 03-07-2022 om 9:45 uur

datum en tijdstip 08-07-2022 om uiterlijk om 20:00 uur