Afscheidsdienst Henk Griffioen.
Afgelopen vrijdag vond de afscheidsdienst plaats van Henk Griffioen vanuit de Sint Gertrudiskerk te Ossendrecht. Deze dienst is rechtstreeks uitgezonden via facebook. Helaas bleek de internetverbinding niet stabiel genoeg te zijn, zodat de uitzending diverse keren is onderbroken. Ook de beeldkwaliteit liet te wensen over. Gelukkig was er nog een andere camera, zodat we een backup hadden. Na wat montagewerk is deze nu beschikbaar op youtube. U kunt de uitvaart alsnog bekijken via de volgende link: https://youtu.be/K3rTDZ0B4Ws. De geluidskwaliteit van het gesproken woord is wat minder, zodat u handmatig het geluid wat harder zult moeten zetten. Daar konden we geen verbetering in brengen. We hopen u hiermede van dienst te zijn geweest.

datum en tijdstip 03-07-2022 om 9:45 uur

datum en tijdstip 08-07-2022 om uiterlijk om 20:00 uur