Nieuwsbrief 16-10-20

Beste gemeenteleden.

Op donderdag 15 oktober was ik bij dhr. Karel Smagge in Wiekendael te Roosendaal. Karel was spraakzaam. We hebben het over veel zaken gehad. Hij leest momenteel veel en volgt therapie. Met plezier liet hij mij enkele kaarten zien die hij van ons als gemeenteleden heeft ontvangen. En natuurlijk hebben we het ook over zijn orgelspel en over de cantorij gehad. En over toppianist Jan Wijn, over wie net op die dag een prachtig uitgebreid artikel in Dagblad Trouw stond.
De therapie waar Karel aan deelneemt is voor zes weken. Het is nog niet duidelijk waar hij na die tijd zal gaan wonen. Wat is gewenst? Wat is mogelijk? Laten we hopen en bidden dat daarover op niet al te lange termijn duidelijkheid komt. Een kaartje aan zijn adres, dat vindt Karel prachtig! Een bezoekje ook. Maar als u/je hem een bezoekje wilt brengen is het verstandig eerst de afdeling te bellen. Dit zijn de gegevens.
Dhr. Karel Smagge
Wiekendael / Revapark k. 121
Kalsdonksestraat 89
4702 ZB  Roosendaal.
Tel.nr. van afdeling Revapark is 088 - 5573790

Ik wens u een prettig weekend.
Voor ‘mijn’ andere Gemeente (PG Bergen op Zoom) is deze zondag bijzonder, want de kerkenraad stelt na de kerkdienst een te beroepen predikant aan de gemeenteleden voor. Voor mij dus een nieuwe collega (opvolger van ds. W. Vermeulen) met wie ik vorige maand al uitgebreid kennis heb gemaakt.

Ik wens u/jullie allemaal sterkte bij het je voegen in de ‘lichte lockdown’.
Een hartelijke groet, in Hem verbonden.
W. Lolkema. 16 oktober 2020.