Reminder: schoenendoosactie
Ook dit jaar gaat een groot aantal scholen en kerken schoenendozen vullen. Voor de organisatie elk jaar weer een hele klus om de honderden dozen te verzamelen en na te kijken. Dit jaar sluiten wij ons aan bij de kerk in Steenbergen. Als u/jullie een doos willen vullen of alleen wat losse artikelen willen inleveren kan dit vanaf nu in de kerk.
We zijn blij met de volgende spullen voor de schoenendozen: pennen, potloden, schriften, kleurboeken, gum, puntenslijper, liniaal, tandenborstel, tandpasta, kam, zeep, kleine knuffel, springtouw, balletjes, linnen draagtasje, slippers, pet, kinder t-shirt.
Niet onbelangrijk: het versturen van een schoenendoos naar een verre bestemming kost natuurlijk iets. Per schoenendoos wordt een bijdrage van € 5 gevraagd voor transport- en organisatiekosten. Dus ook met een envelopje met 5 euro zijn we blij.
Als u iets wilt geven maar u kan niet naar de kerk komen kunt u me bellen, dan haal ik het op.
Aanstaande zondag is de laatste mogelijkheid om spullen aan te leveren bij ons in de kerk. 's-Middags brengen we de spullen naar  de kerk Steenbergen, vanwaar uit de verzending zal plaatsvinden.
Alvast hartelijk dank, namens de kindernevendienst.
Carla (tel. 0164-610891)