Protestantse Gemeente te Woensdrecht

Beste gemeenteleden.

Zoals u waarschijnlijk weet vindt in deze dagen onze jaarlijkse geldwervingsactie ‘Kerkbalans’ plaats. Deze actie is heel belangrijk voor ons plaatselijk kerkenwerk.

Via Kerkbalans wordt aan u, als lid van onze Gemeente, gevraagd uw jaarlijkse financiële bijdrage

vast te stellen. De brief van Kerkbalans 2021 wordt of is inmiddels bij u in de brievenbus gestopt.

Het spijt ons zeer dat we deze dit jaar niet persoonlijk aan u kunnen overhandigen!

Vanwege de pandemie en de maatregelen van de overheid lijkt het ons verstandig om dit nu niet te doen.

Via dit bericht willen we de brief van Kerkbalans graag onder uw aandacht brengen.

Maar vooral willen we u groeten. Dit jaar geen handdruk, geen gesprekje bij u aan de deur - helaas,

maar wel de zekerheid dat we graag met u (en jou) verbonden zijn en willen blijven.

Een hartelijke groet namens de kerkenraad.

Hans den Daas, voorzitter

Wim Lolkema, predikant