Openkerk, vanaf wo. 3 mrt 2021.

OPEN KERK:

woensdagmiddag van TWEE tot VIER uur – WELKOM!

Dorpsstraat 10, Ossendrecht

Vanaf 3 maart 2021

Beste gemeenteleden.

Alweer een hele tijd houden we onze kerkdiensten via Facebook en kerkdienstgemist.nl (of samen met een andere Gemeente). Tijdens diensten in onze kerk zijn er maar weinig mensen aanwezig: een koster, een organist, een ouderling of diaken, een voorganger, iemand voor Facebook en iemand voor de beamer. Tja, corona…

Maar we willen elkaar wèl op afstand vasthouden. En we willen verbonden blijven met ons kerkgebouw incl de Oude Pastorie. Daarom beginnen we op 3 maart met OPEN KERK ! Zolang we deze situatie (met de nu geldende beperkingen vanwege corona) hebben is ons kerkgebouw telkens op de woensdagmiddag open van TWEE uur tot VIER uur.

U (je) komt binnen via de ingang die we ‘vroeger’, vóór corona, gebruikten op de zondagmorgen. Dan loopt u de koffiezaal in waar u boeken kunt bekijken en kopen vanuit de voorraad van onze boekenmarkt.

U kunt een kopje thee of koffie drinken en loopt dan door naar de kerkzaal. Daar kunt u in alle rust sfeer proeven, even met iemand praten en een waxinelichtje aansteken. Daarna loopt u via de ingang die we in het najaar gebruikten weer naar buiten.

Als de aanloop op zeker moment te groot wordt, zullen we u vragen even te wachten.

We houden ons met ons allen natuurlijk aan de anderhalve meter afstand en komen alleen als we geen coronaverschijnselen hebben.

De eerste keer Open Kerk is op woensdagmiddag 3 maart van 14 tot 16 uur.

Wilt u aan Open Kerk meewerken als gastvrouw of gastheer? Meldt u aan! (0164 31 44 66 of w.lolkema@gmail.com)

Een hartelijke groet van de voorbereiders!

Wim van Geest - Marjanne van Loenen - Wim Lolkema.

datum en tijdstip 03-07-2022 om 9:45 uur

datum en tijdstip 08-07-2022 om uiterlijk om 20:00 uur