Liturgie zondag 14 maart 2021.
Beste mensen,

Vanaf komende zondag is er weer een wekelijkse kerkdienst vanuit onze eigen kerk te Ossendrecht. De eerst twee weken nog een online-dienst, maar daarna hopen we weer maximaal 30 mensen te mogen ontvangen.
Inmiddels zijn we overgegaan tot aanschaf van nieuwe microfoons, hetgeen de geluidskwaliteit aanzienlijk zal verbeteren; niet alleen bij kerkdienst gemist, maar ook via de sociale media is de kwaliteit van het geluid nu goed. Daartoe is nieuw apparatuur geïnstalleerd. Voor ons ook nieuw om mee om te gaan. We doen ons best, maar er kan misschien ook wel wat mis gaan. We gaan het zien.
Op YouTube hebben we nu een eigen videokanaal. U kunt deze vinden door op de volgende link te klikken: https://www.youtube.com/channel/UCSq28r4HxPDCecizt_OowJw
Rechts boven ziet u een rode knop met de witte tekst “ abonneren ”. Door op deze knop te drukken, kunt u zich gratis abonneren op ons videokanaal. Dan krijgt u op uw pc of tablet een melding als een uitzending start. Ook als u zich niet abonneert, dan kunt u de uitzending hier toch volgen, maar dan krijgt u geen melding als we online gaan.
De liturgie vindt u door hier te klikken.
Voorganger: Ds. W. Lolkema.
Organist: dhr. Piet de Kam.

Als u nog vragen hebt, kunt u contact opnemen met Kees Colpaart, tel. 0164-610891.

Hieronder nog een toelichting op de liturgische schikking van de vierde zondag in de 40-dagen-tijd.

datum en tijdstip 03-07-2022 om 9:45 uur

datum en tijdstip 08-07-2022 om uiterlijk om 20:00 uur